Compromís contra els retalls de Wert

Compromís per Monòver critica amb tota severitat la decisió del Ministeri d’Educació de retirar de colp les beques Erasmus que estaven permetent a molts estudiants continuar la seua formació a l’estranger. Amb esta mesura, el ministre Wert deixa sense cobertura econòmica milers d’estudiants que ja havien començat el curs acadèmic. I evidencia, una volta més, que per al PP només tenen dret a l’educació els fills dels rics.

Compromís vol subratllar que, amb esta nova retallada en educació, el PP demostra sense gens de vergonya que el seu objectiu és crear una societat desinformada, maleducada i acrítica, que reste incapacitada per a combatre les seues doctrines. Justetament per això, remarquem de nou que, per a Compromís, l’educació, una educació universal, laica i en valencià, és i serà el centre de la nostra acció política.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *