Compromís per Monòver proposa a l’Ajuntament l’habilitació d’un espai tancat al Parc del Salitre destinat a les mascotes on puguen fer les seues necessitats i jugar i córrer lliurement. El Parc del Salitre, per la seua ubicació i les seues dimensions (més de 15.000 metres quadrats) és un lloc adequat per a dedicar una xicoteta part als animals domèstics.

Esta actuació té un doble benefici: d’una banda ajudarà a mantenir més nets els carrers de la ciutat i de l’altra permetrà a les persones que tinguen animals passejar pel parc, on fins ara no poden accedir amb animals, i soltar-los dins dels recintes habilitats; això, sempre que la tanca siga suficientment alta perquè els animals no puguen eixir-se’n sols, no ocasionaria cap molèstia als xiquets ni a la resta d’usuaris del parc. A més, des de Compromís considerem que este espai ajudarà a promoure la convivència i el respecte entre les persones i els animals.

Els membres de Compromís per Monòver han valorat positivament la proposta, que ha arribat a la pàgina web del col·lectiu a través d’una petició ciutadana, i consideren que es pot portar a terme amb un pressupost mínim i tindria una molt bona acceptació, com així ha resultat en altres municipis de la comarca, com Novelda o Petrer.

Finalment, des de Compromís volem animar a les monoveres i els monovers a fer-nos arribar les seues propostes i suggerències, per exemple a través de l’espai “Participa” de la pàgina web http://monover.compromis.net i seran tingudes en compte per a demanar-les a l’Ajuntament o incloure-les al pròxim programa electoral municipal.