Festes setembre 2015

L’estiu s’acaba i la verema s’acosta al camp de Monòver. Un any més, després d’haver pogut gaudir de les festes, que al llarg de juliol i agost, es celebren arreu de tot el terme municipal (Canyades d’en Ciro, la Romaneta, Cases del Senyor, Xinorlet) amb un gran èxit organitzatiu i de participació, ens situem en l’antesala de les Festes Majors del poble.

A hores d’ara, tot està preparat perquè aquesta setmana, les monoveres i els monovers, gaudim de les festes de Santa Bàrbara. Les festes del barri de santa Bàrbara, marquen el preludi de les nostres Festes Majors, produint-se una barreja de so i llum que encisa a tots els que ens visiten aquests dies.

Del 6 al 10 de setembre, Monòver s’ompli d’un gran nombre d’activitats destinades a l’esplai de grans i xiquets (desfilades, cercaviles amb els Nanos i Gegants, revetlles, mascletades, actes religiosos, activitats culturals, la vaca del carrer, etc.) i és per això, que des de Compromís per Monòver volem animar-vos a què gaudiu i participeu de totes aquestes activitats, que omplim els carrers de festa, color i alegria.

Monòver en Festes.

COMPROMÍS PER MONÒVERfestes

US DESITJA QUE PASSEU UNES BONES FESTES 2015

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *