Compromís per Monòver elegeix a Sergi Alonso com a portaveu del col·lectiu local

El darrer dia 3 de setembre, amb la presència de la portaveu comarcal i diputada a les Corts Valencianes, Cristina Rodríguez i el responsable d’Organització comarcal, Carles Sala, l’assemblea de Compromís per Monòver va elegir a Sergi Alonso com portaveu local de Compromís, així com a la resta de membres que configuren l’executiva.

Com a responsable d’Organització i Comunicació, Isabel Verdú, responsable d’Administració i Política Institucional, Remei Martínez i responsable de l’acció Sectorial, Mª Carmen Alonso, així mateix, es va integrar a l’Executiva Local, Lisardo Corbi, com a representant de JovesPV-Compromís.

Després de la nostra presència en les últimes eleccions municipals, aquest nou pas significa, per a tots nosaltres, l’inici d’una nova etapa en el que treballarem per aconseguir un canvi en la forma de fer política a Monòver.

Aquest canvi passa perquè les polítiques municipals tinguen com principals destinataris a les persones. Des de la direcció local de Compromís apostem per fer de Monòver una ciutat més habitable i sostenible de la qual estiguem totes i tots orgullosos, i on l’activitat política siga completament transparent.IMG_2076

Finalment, dir-vos, a totes i tots els monovers, que quedem a la vostra disposició per dur a terme totes aquelles iniciatives que considereu oportunes en tots els àmbits de la política (economia, urbanisme, educació, cultura, medi ambient, esport, etc.) en benefici d’un Monòver millor,

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *